Συχνές Ερωτήσεις

Πώς να σταματήσω να τρώω τα νύχια μου;

Στα φαρμακεία μπορείτε να προμηθευτείτε ειδικά σκευάσματα μανό που έχουν πικρή γεύση και δεν είναι επικίνδυνα για την υγεία σας. Αυτή η δυσάρεστη γεύση που αφήνουν αυτά τα μανό σας αποτρέπουν να φέρετε τα νύχια στο στόμα σας. Ειδάλλως, η λύση που μένει είναι να βάλετε καινούργια, κάτι που ισχύει και για τους άντρες. Οι ειδικοί τεχνίτες τα λιμάρουν με τέτοιο τρόπο, έτσι ώστε να μην γυαλίζουν και να φαίνονται όπως τα φυσικά αντρικά. Η τοποθέτηση τεχνητών νυχιών με τζελ ή ακρυλικό γίνεται καλύτερα με χτίσιμο, έτσι δεν καταστρέφει τόσο τα φυσικά νύχια. Τοποθετούνται εύκολα και εντελώς ανώδυνα σε 45 λεπτά της ώρας. Η διαδικασία πρέπει να συνεχιστεί κάθε 10 ημέρες τουλάχιστον για 3 μήνες.

Γιατί ξεφλουδίζουν τα νύχια μου;

Στις περισσότερες των περιπτώσεων το ξεφλούδισμα οφείλεται σε έλλειψη σιδήρου και ασβεστίου. Η συχνή και τακτική χρήση δυναμωτικού λαδιών βοηθάει σημαντικά σε αυτό το πρόβλημα.

Πόση διάρκεια έχει το ημιμόνιμο;

Η διάρκειά του είναι 2 με 3 εβδομάδες. Επίσης χρειάζεται λίγη προσοχή όταν γίνονται χειρωνακτικές εργασίες με νερό. Έτσι θα μείνει άθικτο μέχρι την αφαίρεσή του.

Πόση διάρκεια έχουν τα τεχνητά νύχια;

Έχουν διάρκεια περίπου 20 ημέρες, ανάλογα βέβαια και με τη φυσική προέκταση του νυχιού. Σαν υλικό, διατηρείται αναλλοίωτο στο νύχι για πολύ περισσότερο από 20 ημέρες. Όμως επειδή το νύχι μεγαλώνει ( με ταχύτητα που εμφανίζεται σε διάστημα 15-25 ημερών) , εμφανίζεται ένα κενό στο επάνω μέρος που το καθιστά αισθητικά άχρηστο. Με το πέρας αυτού του διαστήματος των 15-25 ημερών προτείνεται η συντήρηση των τεχνητών έτσι ώστε το αποτέλεσμα να διαρκέσει άλλο τόσο.

Κινδυνεύουν οι φυσικές βλεφαρίδες μας με την τοποθέτηση βλεφαριδών?

Δεν κινδυνεύουν. Όταν τηρηθούν από την τεχνίτρια όλες οι απαραίτητες     προδιαγραφές ( σωστό μήκος, πάχος, κατάλληλο υλικό για κάθε περίπτωση ξεχωριστά, τοποθέτηση με κατάλληλα αισθητικά κριτήρια έτσι ώστε να ταιριάζει στο μάτι και τις φυσικές βλεφαρίδες) . Επίσης η πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεχτική, να μην τις τραβάει και να πλένει τα μάτια της κανονικά χωρίς φόβο, να τα χτενίζει με το ειδικό χτενάκι που της δόθηκε από την τεχνίτρια και να επισκεφτεί μετά από ένα μήνα περίπου το στούντιο για την αφαίρεσή τους, έτσι ώστε να γίνει νέα τοποθέτηση.

Όταν δεν θέλω να κάνω βλεφαρίδες extensions, τι επιλογές έχω;

Σας συστήνουμε τη θεραπεία lash lift botox.

Lash lift botox : τι είναι και ποιά η διάρκειά του;

Πρόκειται για μία εναλλακτική θεραπεία η οποία πραγματικά μεταμορφώνει το βλέμμα σας με φυσικό τρόπο! Για όσες μάλιστα δεν επιθυμούν να κάνουν extension στις βλεφαρίδες τους, τότε προτείνεται ανεπιφύλακτα το lash lift botox!

Οι βλεφαρίδες σας αποκτούν όγκο, μήκος και καμπύλη με αισθητικό και απόλυτα συμμετρικό αποτέλεσμα. Επίσης θα έχουν αποκτήσει ένα ημιμόνιμο μαύρο χρώμα εφέ μάσκαρας. Η μέθοδος αυτή εφαρμόζεται σε όλους τους τύπους των βλεφαρίδων και ενδείκνυται για όλες τις ηλικίες. Έχει διάρκεια  6-8 εβδομάδες. Δεν απαιτεί ιδιαίτερη φροντίδα μετά την τοποθέτηση και μπορείτε να φορέσετε μάσκαρα κανονικά μετά από 24 ώρες.

Τι πρέπει να κάνω μετά την τοποθέτηση βλεφαρίδων ή την θεραπεία lash lift botox;

Να είστε ιδιαίτερα προσεχτικές για 24 ώρες με το νερό και τους υδρατμούς. Μην ξεχνάτε ότι οι εχθροί των extensions είναι προιόντα με λάδι, υδρατμοί, νερό , σάουνα, σολάριουμ.